Inno-hvad for noget? 

Velkommen til Innovasts første blogindlæg. Her vil vi kort fortælle historien bag Innovasts navn. Hvad er tankerne bag det? Læs med og få et indblik i vores kerneværdier.

 

Innovast: Vi samler på smil fra vores kunder

Innovasts navn kom til vores stifter, Alina, en smule tilfældigt. Hun ville starte en virksomhed specialiseret i mobilvenlige hjemmesider med unikt design. Hun forestillede sig at den skulle hedde InnoSmile. Sådan kunne navnet afspejle hendes mission: at sætte smil på kundernes læber. Men Alinas venner synes at det lød som noget med en tandlæge. Ikke en virksomhed specialiseret i mobilvenlige hjemmesider med unikt design.

Derfor kom Alina i samarbejde med sine venner på den nye endelse, -vast, og Innovast blev stiftet i marts 2016.

Smilet er dog fortsat en vigtig del af Innovasts DNA. Alinas ønske om at sætte smil på vores kunders læber gælder nemlig endnu. Hver dag knokler vi for at gøre det til virkelighed. Derfor begynder vi alle projekter med vores kunders ønsker i centrum. Vi går den ekstra mil for at gøre dine ideer til virkelighed. Vi vil skabe unikke løsninger som optimerer din virksomheds mulighed for at opnå øget salg.

 

Innovast: Vi gør ideer til virkelighed

Vores logo består af en lysende pære, ofte brugt som symbolet på en idé. Vi tror på, at vores kunder har masser gode ideer, og vi sætter en ære i at gøre dem til brugbare løsninger. Derfor er innovativ tænkning et vigtigt værktøj i vores arbejdsproces. Fordi udgangspunktet er kundernes ideer og ønsker, bruger vi ikke skabeloner til nogen af vores løsninger. Alting bliver designet fra bunden, fra logoer til hjemmesiders menupunkter.

Hos os er kunden i centrum.

Kontakt os i dag for at høre hvad vi kan gøre for din virksomhed. Vi vil gøre os umage for at gøre dine ideer til virkelighed.

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit